Najina zgodba

Najprej, da se na kratko predstaviva, kdo stoji za MiniBoom-om. Sva Katja in Maja, prijateljici, mamici najinim sončkom, ki skupaj ustvarjava, izdelujeva in oblikujeva izdelke za najino podjetje MiniBoom.


Ideja se je rodila iz ljubezni, zagona in najinega veselja, da lako razveseljujeva tako malčke kot njihove mamice.
w-about-us2-design

Začetek zgodbe MiniBoom se je začela že leta 2019,

 ko sva začeli razmišljati, da bi ustvarili izdelek, ki bi bil lahko v bližnji prihodnosti najin »biznis«ki . Nama omogočal kreativnost, uresničevanje najinih poslovnih želja in zastavljenih ciljev, ter nama konec koncev zagotavljal tudi dohodek. Tako je pogovor nanesel na otroke in slovensko ponudbo igrač. Začeli sva razmišljati, kaj bi lahko naredili sami in bi bil najin izdelek, katerega sva ustvarili sami. Tako sva prišli na gugalnice narejene iz blaga.

Prva gugalnica je nastajala v kuhinji, na šivalnem stroju, ki je star več kot 30 let. Rezali, šivali, trenali, preurejali, zopet šivali, trenali, … dokler nisva oblikovali in sešili gugalnico, ki nama je bila  všeč in sva rekli »to je to«!  In tako so začele nastajati prve čisto najine gugalnice.

Veselje ni trajalo dolgo

Odprli sva podjetje in začeli z prodajo gugalnic. Dobili sva prva naročila ki sva jih z velikim elanom in veseljem izpolnili. Izdelane so bile ročno in z ljubeznijo posledično sva dobili zadovoljne stranke in dobre "feedbacke". To sva si zeleli, zadovoljstvo malih uporabnikov in seveda njihovih starsev. Pa vendar najino veselje ni trajalo dolgo, ker se je našel nekdo, ki nama je "malo" ponagajal. Izvedeli sva, da se gugalnica smatra kot igrača in, da potrebujeva CE oznako. Tisti trenutek sva morali nemudoma prenehati z izdelovanjem in prodajo gugalnic. Vendar zaradi najine odločnosti, pozitivnosti predvsem pa velike želje da nama uspe, nisva vrgli puške v koruzo, pač pa začeli iskati rešitev. Tako se je začel dolg postopek pridobivanja vse potrebne dokumentacije, certifikatov, testiranj, pisanj tehničnih dokumentov, ... in še 2x baby boom, ja obe sva rodili. ☺ 

Kjer je volja tam je pot

Ampak kot pravijo, kjer je volja tam je pot! ☺ In sva pridobili vse potrebno, da imajo najine gugalnice oznako CE. Med tem postopkom je nastala tudi nova gugalnica in plezalna stena - plezalček. Odločili sva se, da v najini ponudbi ne bodo samo gugalnice, vendar počasi ustvariva in dodava v ponudbo tudi izdelke za aktivne otroke. V prihodnosti je v planu tudi, da dodava izdelke katere bo lahko uporabljala celotna družina. Ker sva obe mami se dobro zavedava kako pomembna je aktivnost otroka, saj s tem pridobi in krepi gibalne, motorične sposobnosti. Zaradi tega nenehno strmiva k povečanju izdelkov, nudenju najmodernejših in kakovostnih izdelkov za novorojenčke in malo večje otroke. Vsi izdelki so in bodo premišljeno zasnovani, dizajnersko oblikovani, ročno narejeni, varni, uporabni in bodo pozitivno vplivali na življenje vašega otroka. Najini artikli so narejeni z ljubeznijo, s srcem in željo, da vam lahko ponudiva zgolj najboljše. In vsi vi, ste del najine poslovne zgodbe in prijateljstva. Hvala!

»Uspeti v življenju ne pomeni, da ti nikoli ne spodleti. Daleč od tega. Ni pomembno, kolikokrat ti spodleti, ampak kako se odzoveš na to in se znova postaviš na noge. Če se boš vedno postavil na noge, ti bo uspelo!« Dr. Dalton Exley